SCOOTERS

Onze merken
Boss Scooters-Motortechniek vertegenwoordigt de officiële dealer- en/of service dealerschappen van de merken:

Van deze merken hebben wij steeds een ruim aanbod van modellen in onze winkel. Van supersportief tot luxe toer uitvoering, Ook electrische scooters !

Zoekt u een scooter voor school, vrije tijd of werk, laat ons u adviseren bij het maken van de juiste keuze. In onze winkel kunt u ook folders en een prijslijst van diverse modellen afhalen. Voor een bedrijfsscooter kunt u bij ons ook terecht. Speciale wensen zoals bedrijfskleur, transferering, dragers, topkoffers zijn voor ons geen probleem.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Inruilen
Bij de aankoop van een nieuwe scooter of bromfiets is het mogelijk om uw gebruikte scooter in te ruilen. Boss Scooters is ook uw adres voor de aankoop van een gebruikte scooter. Deze worden afgeleverd met een grote beurt en met 6 maanden Bovag garantie verkocht. Kijk voor ons actueel aanbod op de pagina occassions.

Vrijwaring
Alle door ons geleverde bromfietsen worden in Nederland geleverd met kenteken. Bij inruil van uw scooter of bromfiets ontvangt u een vrijwaringsbewijs.

Rijbewijs
Voor het besturen van een bromfiets of een scooter zowel in 25 en 45 km uitvoering dient men vanaf  oktober 2006 in het bezit te zijn van een brommer -, auto-, of motorrijbewijs. Voor meer informatie zie de site van het CBR.

Transport
Indien uw scooter opgehaald moet worden dan kan dit door ons verzorgd worden met onze hiervoor speciaal ingerichte service bus, vraag informatie over het tarief.

Voor vragen of meer informatie bent u welkom in onze winkel of stel ze via info@boss-scooters.nl