ONDERDELEN

Bij Boss Scooters kunt u terecht voor onderdelen van de door ons gevoerde merken: Honda, Yamaha, Piaggio, Gilera, Vespa, Peugeot, Aprilia en Sym. Boss Scooters beschikt over een uitgebreid assortiment technische onderdelen en accessoires.

Tevens beschikken wij over diverse computer programma’s. Indien een onderdeel niet op voorraad is, kunnen we dit online bestellen.

Indien onderdelen speciaal besteld moeten worden vragen wij u om een aanbetaling. Voor u bestelde onderdelen worden voor u gereserveerd en kunnen niet retour genomen worden. Als onderdelen in back order geplaatst worden dienen wij de levertijd te respecteren van onze leveranciers. Spoedorders en annulering van een order geschiedt altijd in overleg. Dit in verband met de procedure en kosten.

Retourneren van aangekochte artikelen is mogelijk binnen 2 werkdagen, mits niet gebruikt en in originele verpakking. Dit om dubbel bestellen te voorkomen en een juiste voorraadpositie te handhaven. Als bijdrage in de kosten wordt 15% in mindering gebracht, indien onderdeel retour komt.

Elektronische onderdelen kunnen niet retour worden genomen, dit om te zorgen dat u altijd een nieuw en correct werkend onderdeel ontvangt.

Let op bij het bestellen dat u het juiste merk, type en bouwjaar opgeeft eventueel compleet met het frame- en motornummer.